Auto­verhoomo Tampere ja lähialueet

Autoverhoomo Tampere ja lähialueet

Teemme toiveidesi mukaiset verhoiluratkaisut korkealaatuisista materiaaleista. Anna autollesi persoonallinen ja ainutlaatuinen ilme meidän avullamme!

Autoverhoomo Tampere on Tampereella ja Pirkanmaalla toimiva autoverhoilun asiantuntija. Toteutamme kaikkien moottoriajoneuvojen verhoilutyöt laadukkaana ja yksilöllisenä käsityönä.

Pyydä tarjous verhoilusta »

Puutumista ehkäisevät ja ajomukavuutta parantavat geelisatulat moottoripyöriin

Geelisatulan tarkoitus on parantaa ajomukavuutta ja vähentää puutumista. Geelisatula on toimiva ratkaisu ajoon ja olemmekin saaneet satuloiden käytöstä ainoastaan positiivista palautetta! Geelisatulat saat seuraavilla ominaisuuksilla:

  • Pehmuste muotoillaan toiveidesi mukaan ja muutostyöt tehdään alkuperäiseen satulaan.
  • Satula verhoillaan toivedesi väreillä, materiaalilla, tikkauksilla ja kuvioilla.
  • Geelipehmuste voidaan asentaa kuskin penkille tai molemmille penkeille.

Pyydä tarjous geelisatulasta »

Pyydä tarjous auton, veneen, huonekalun tai ravintolan verhoilusta

Soita meille ja kerro, mihin verhoilua tarvitaan. Sovitaan tarkempi aika työn suorittamiselle. Saat tarvittaessa lisää tietoa referensseistä ja tehdyistä töistä.

Olemme avoinna arkisin 8:30 - 15:30. Soitathan meille, ennen kuin tulet käymään. Meillä on lämmin 160m2 talli, jossa työt tehdään. Verhoomon puolelle on lisäksi varattu tilaa noin 60 neliön verran.

Pyydä tarjous verhoilusta »

Tutustu töihimme

Voit tutustua työmme jälkeen kuvien kautta. Verhoilupalvelut on suunnattu niin yksityisille kuin yrityksille ja julkiselle sektorille. Autoverhoomo Tampere tarjoaa ensiluokkaiset verhoilupalvelut Kangasalalla ja muualla Pirkanmaalla.

Tutustu töihimme »